The Passion live in Luttelgeest

passion

 

Wij zijn weer een maandje verder en dan kan er heel wat veranderen. Er worden grote stappen gemaakt met zangpartijen, de muzikanten draaien op volle toeren, wij zijn aan het oefenen met de spelers, de kleding, decor, licht, geluid en locatie krijgen vorm en de makers van het verlichte kruis zijn in voorbereiding. Nu hebben wij nog een maandje te gaan en ook daar moet weer heel veel in gebeuren. Wij oefenen de ene keer op de vrijdagavond en de andere keer op de zondagmiddag. Het ritme zit er goed in en naast het feit dat er stappen zijn gemaakt, is het ook nog eens heel gezellig in de schuur bij Maes. En ook al oefenen wij de liedjes zo vaak, het blijft ons ontroeren, die prachtige eigentijdse liederen, die mensen die met passie zingen en ja, het verhaal blijft je raken, ook, of misschien wel juist in een eigentijds jasje.

We nemen u vanavond mee naar de stad Jeruzalem  zo’n tweeduizend jaar geleden.

Het duurt nog een maandje voordat deze woorden klinken, maar dan zijn we ook echt zo ver. Kom dus op Goede Vrijdag 25 maart naar The Passion!

Het programma ziet er als volgt uit:

19:00 uur             start fakkeloptocht bij het MFC aan de Sportstraat. De fakkeloptocht leidt in rust door het dorp en brengt ons naar  de RK kerk.

19:30 uur             aankomst RK kerk. Vanaf dit tijdstip is de kerk open voor bezoekers

19:45 uur             aanvang voorstelling 1

21:15 uur             einde voorstelling 1

21:30 uur             kerk open voor voorstelling 2

21:45 uur             aanvang voorstelling 2

23:15 uur             einde voorstelling 2

Kaarten

Kaarten voor reservering zijn gratis verkrijgbaar bij Fruitbedrijf Hoekstra, Verhage Fruit, Kapsalon By Marlou, Kapsalon Studio One in Luttelgeest en tijdens De Ontmoeting op donderdagochtend in De Bosfluiter. Deelnemers aan de fakkeloptocht betalen € 3,– voor hun kaartje inclusief fakkel. De fakkel wordt ter plaatse uitgereikt bij vertoning van hun ‘fakkelkaart’. Fakkels vanaf 12 jaar. Voor de kinderen tot 12 jaar wordt op de basisscholen samen met de kinderen een lichtje gemaakt. Basisschoolleerlingen hoeven niet te betalen voor een fakkelkaart. Zij maken op school een lichtje en lopen daarmee in de optocht. In de kerk wordt er een plaatsje voor hen gemaakt!

Voor de goede orde, voorafgaand aan voorstelling 2 is er GEEN fakkeloptocht, enkel een optreden!

 Kosten

Er wordt geen entree gevraagd. Wel staan wij achterin de kerk met de vraag om een bijdrage voor de onkosten. Dit bevelen wij van harte aan, omdat wij proberen met eigen middelen dit evenement rond te zetten!

Organisatie The Passion: Femmelien Klunder, Nelleke Verhage, Marijke van Vilsteren, Elseleen Wieten. Meer informatie: Elseleen Wieten-Jansen, tel. 200148, 06 22 967 623, elseleen.wieten@live.nl

 

Meer informatie: websites van Luttelgeest.nl, PKN ‘De Schakel’ Luttelgeest en hun facebookpagina’s alsmede het Evenement The Passion op facebook