JEUGDNIEUWS

De startdienst is geweest. Het jaar thema “deel je leven” zal ook bij de jeugd regelmatig terug komen. Want wat kun je veel dingen delen …..

Kindernevendienst.

De verhalen die de komende periode centraal staan zijn de verhalen uit Genesis. De verhalen gaan over gevonden worden. Gevonden worden door elkaar. Maar ook gevonden worden door God. Want als je God wil zoeken, waar moet je dan beginnen? Hoog in de lucht of heel dichtbij. In de mensen die je tegenkomt. Of in jezelf. Of hoef je God niet te zoeken. Gaat God op zoek naar de mensen. Zo vlucht Jacob weg van huis, dan is hij helemaal alleen in de woestijn. Maar in de woestijn ontdekt hij dat hij toch niet helemaal alleen is.

Komend seizoen doen we ook weer mee met Sirkelslag kids. Dit is voor groep 7 en 8 van de beide basisscholen. Het is op 18 november. Opgeven kan bij mij sjoukje5@planet.nl Of gewoon als je me ziet.

Provider

Op 2 oktober start alweer het providerseizoen. We beginnen met een picknick, samen met ouders. We leggen dan uit wat we komend seizoen gaan doen. Uitnodiging volgt via de mail en voor de nieuwe jongeren persoonlijk aan huis.

Bijbels koken door Jannie Kamminga (voor 15-17 jaar)

Op 14 oktober start Jannie met bijbels koken. Samen koken jullie een bijbels gerecht en praten over een thema wat jullie bezig houdt. De uitnodigingen zijn al verstuurd. Eet smakelijk!

Rock-steady

Kenneth en Gerard komen dit jaar met hun jeugd weer bijelkaar. Er is nieuw materiaal aangeschaft dat heet rock-steady van Youth for Christ. Uitnodigingen volgen nog. Veel plezier.

Tot slot, in de maanden Oktober en November zijn er veel leuke dingen om te doen en te beleven. Voor alle jeugd is er wat. Houdt je agenda dus goed bij en mis niets.

Een groet van de jeugdouderling Sjoukje