The Passion live in Luttelgeest

passion

In de vorige ‘Kijk’ hebben jullie kunnen lezen dat wij een Passion gaan organiseren hier in Luttelgeest op Goede Vrijdag 25 maart. Het enige dat wij erover konden vertellen was dat wij zangers, spelers en muzikanten uit heel Luttelgeest zochten.

Wij kunnen jullie nu vertellen dat wij maar liefst 45 mensen op de been hebben gebracht: een megakoor/band/crew van jonge mensen tussen ongeveer 16 en 35 jaar! Wat een enthousiasme daar in die schuur bij Maes waar wij oefenen, de ene keer op een vrijdagavond, de andere keer op een zondagmiddag en ja, het groeit. Prachtige eigentijdse liederen, die mensen met plezier zingen, een indringend verhaal met spelers die je hart raken, een echte band met muzikanten met eigen instrumenten, mensen voor de kleding, meubelmakers die bezig zijn met decor en het maken van het verlichte kruis voor de fakkeloptocht door het dorp, kortom, wij zijn er bijna klaar voor en nodigen jullie allemaal graag uit om deze Passion samen te beleven!

We nemen u vanavond mee naar de stad Jeruzalem  zo’n tweeduizend jaar geleden.

Dit zijn de eerste woorden die de verteller vertelt aan het begin van The Passion. Willen jullie weten hoe het verder gaat? Kom dan op Goede Vrijdag 25 maart naar The Passion! Als jullie The Passion van de televisie kennen, dan weten jullie ongeveer wat voor muziek er klinkt en het verhaal zal wel bekend zijn. Toch weten wij zeker dat deze Passion jullie zal verrassen!

Het programma ziet er als volgt uit:

19:00 uur        start fakkeloptocht bij het MFC aan de Sportstraat. De fakkeloptocht leidt in

rust door het dorp en brengt ons naar de RK kerk.

19:30 uur        aankomst RK kerk, vanaf dit tijdstip is de kerk open voor bezoekers

19:45 uur        aanvang voorstelling I

21:15 uur        einde voorstelling I

21:30 uur        kerk open voor voorstelling II

21:45 uur        aanvang voorstelling II

23:15 uur        einde voorstelling II

Kaarten

Kaarten voor reservering zijn gratis verkrijgbaar bij Fruitbedrijf Hoekstra, Verhage Fruit, Kapsalon By Marlou, Kapsalon Studio One in Luttelgeest en tijdens De Ontmoeting op donderdagochtend in De Bosfluiter. Deelnemers aan de fakkeloptocht betalen € 3,– voor hun kaartje inclusief fakkel. De fakkel wordt ter plaatse uitgereikt bij vertoning van hun ‘fakkelkaart’. Fakkels vanaf 12 jaar. Voor de kinderen tot 12 jaar wordt op de basisscholen samen met de kinderen een lichtje gemaakt.

Kosten

Er wordt geen entree gevraagd. Wel staat in de kerk een bus waar een bijdrage in kan worden gedaan voor de onkosten. Dit bevelen wij van harte aan, omdat wij proberen met eigen middelen dit evenement rond te zetten!

Organisatie The Passion:

Femmelien Klunder, Nelleke Verhage, Marijke van Vilsteren, Elseleen Wieten