Vanuit de kerkenraad maart 2015

Allereerst wil ik vanaf deze pagina namens de kerkenraad de bazaar commissie bedanken voor het werk dat zij weer verricht hebben. Want waar krijg je dat nog voor elkaar vandaag de dag, dat een groep mensen met zo veel inzet een gezellig gebeuren weet te organiseren waar een heleboel publiek op af komt die allemaal ook een gezellige avond hebben en pas als ze thuis komen ontdekken dat ze met veel vrolijkheid de zakken weer helemaal leeg hebben gemaakt. Want jongens, laten we wel wezen: een opbrengst van 6800 euro is echt heeel veel geld! En dat geld kan onze gemeente echt heel goed gebruiken! Dus bazaar commissie: heel hartelijk dank voor jullie inzet!

Als bewijs dat onze kerk helemaal up-to-date is hebben we sinds kort ook een eigen facebook pagina. Onder de naam PKNLuttelgeest kunt u van alles vinden wat er zoal gebeurt en u kunt er zelf ook berichten achterlaten. Een aanrader. En vergeet ook de website niet. Daar staan steeds weer verse foto’s op van de jongste gebeurtenissen in onze kerk en kunt u ook een aantal kerkdiensten nog eens terugluisteren.

11 maart houden we als gemeente weer onze gemeenteavond. Eerst hebben we om half acht de kerkdienst vanwege de biddag voor gewas en arbeid, en daarna buigen we ons onder andere over de jaarcijfers van de kerk. Daarna gaan we aan de hand van een spelvorm met elkaar in gesprek over zaken van kerk en geloof.

Dat was het voor nu. Namens de kerkenraad een hartelijke groet, Johan Schipper