Vanuit de kerkenraad Juli 2015

Beste mensen, zelden had ik zo weinig te melden als dit keer! Meestal heb ik een lijstje met zaken die ik met u wil delen, maar dit keer is het lijstje leeg. Ik wilde nog meedelen dat de gemeente van Bant bij ons te gast is op zondag 12 juli en op zondag 2 aug, maar ik zie dat ik dat de vorige keer al heb vermeld. Dus dat doe ik nu niet nog een keer.

We gaan al aardig richting vakantie. Op de scholen werkt men zich door de laatste lootjes heen en de vakantie plannen worden gemaakt. Een aantal jongeren hebben examen gedaan. Voor hen die geslaagd zijn: super!! Voor hen die een her hebben of nog iets vervelenders: zet hem op bij de volgende kans.

Ook onze dominee zal een paar weken afwezig zijn ivm zijn vakantie, en wel de eerste drie weken van de schoolvakantie. Binnen de polder hebben de predikanten met elkaar een vervangingsrooster opgesteld. Mocht u in de periode dat ds Dirk van Keulen afwezig is toch graag bezoek van een predikant willen, belt of mailt u even met mij, dan probeer ik dat te regelen.

Ik wens u allen een fijne vakantie toe, of u nu uit bent of thuis. Ik hoop dat we elkaar spoedig weer ontmoeten.

Hartelijke groet, namens de kerkenraad, Johan Schipper.