Jeugdnieuws

De vakanties zijn weer bijna voorbij, op het moment dat ik dit stukje schrijf, dus ook tijd om de jeugdactiviteiten weer op te pakken.

Provider start namelijk al op 7 september met het kerkvliegeren op Terschelling bij Mathilde de Graaf. We zouden dit het vorig seizoen doen, ter afsluiting, maar dit is verzet naar 7 september. Ook dit jaar is er weer een groep jongeren uitgenodigd om te zorgen voor nieuwe aanwas binnen provider. Ze zijn van harte welkom om samen met ons na de te denken over actuele (geloofs)dingen, maar ook om eens een andere kerk te bezoeken, of om samen leuke activiteiten te ondernemen.

Voor het komende seizoen hebben we de volgende items in petto:

Een ontspannen avond met ruimte voor gesprek en spel over het geloof met ouders en jongeren, samen met iemand van Youth for Christ. Een avond over “sexting” en handvatten hoe je hier mee om kunt gaan. Jeugdkerstnachtdienst in de Jeruzalemkerk in Emmeloord, Sirkelslag. Nacht zonder een dak, en met de Pasen willen we een bezoek brengen aan de Pijler in Lelystad.

De datums voor deze items krijgen jullie op 7 september en ook in de gezamenlijke app komen de data te staan en wordt je persoonlijk uitgenodigd. We vinden het eg belangrijk dat je zoveel mogelijk probeert de items bij te wonen, daarbij proberen we zoveel mogelijk rekening te houden met jullie andere activiteiten zoals bijvoorbeeld voetbal en club.

Kortom vele leuke activiteiten. Heb je zin en ben je tussen de 12 en 15 jaar oud, geef je dan op bij Kenneth Verbeek 0651937789, kverbeek01@hotmail.com