Jeugdnieuws

Oppasdienst

Deze maand is er oppas op 3 juni , er is dan een popdienst.  Als je gebruik wilt maken van de oppasdienst kun je dit aangeven bij mij. Mijn nummer staat voorin de schakel.

Kindernevendienst

‘Begrijp jij het?’ Die vraag wordt tijdens de nevendienst steeds weer op verschillende momenten gesteld. Zo lezen we over Nicodemus die bij Jezus komt. Jezus verteld over opnieuw geboren worden. En Nicodemus begrijpt het niet. Begrijp jij het? Ook vertellen we over Job. Hij krijgt te maken met heel veel verdriet en ellende. Waarom moet dit allemaal gebeuren. Begrijp jij het? Tenslotte lezen we nog uit het Marcus evangelie. De leerlingen begrijpen niet goed wat Jezus doet en wie hij is. Begrijp jij het?

Provider

Op 2 juni sluiten we het Provider-seizoen op een gezellige en actieve manier met elkaar af. Jullie worden deze dag om 16.30 uur verwacht in de gymzaal in Bant (Noordakker 1). Luuk Wissema uit Emmeloord komt dan vertellen over zijn leven. Hij is jaren geleden door een ongeluk in een rolstoel beland. In plaats van bij de pakken neer te gaan zitten, heeft hij een positieve draai aan zijn leven gegeven met Lucky Wheels waar hij jullie meer over zal vertellen. Jullie ouders zijn ook welkom bij dit onderdeel. Na het verhaal van Luuk gaan we met elkaar rolstoelbasketballen. Ook daar mogen jullie ouders bij blijven kijken. Dit duurt tot ongeveer 18.30 uur. We sluiten de middag af met een BBQ bij familie Wester (Klutenweg 10). Dit is alleen voor de Providerjongeren en de leiding. Om 20.00 uur ronden we het Providerseizoen af en kun je worden opgehaald / naar huis fietsen vanaf de Klutenweg.

We gaan ervan uit dat iedereen bij deze afsluiting aanwezig is. Tot 2 juni!

Tot slot

Dit is mijn laatste bijdrage als jeugdouderling in de schakel. Kenneth Verbeek mag het stokje van mij overnemen. De afgelopen vier jaar heb ik de jeugd over Jezus mogen vertellen. Ik heb proberen te vertellen dat je Jezus moet zoeken in je leven. Dit kan op heel veel verschillende manieren, als je maar zoekt. En probeert te leven zoals Hij dat ook deed. Een moeilijke opgave, maar zeker de moeite waard.

 

Jeugdouderling Sjoukje