Zin in …. Zondag

Op 3 februari hadden wij zin in… februari. Jannie en Kenneth hadden deze bijeenkomst voorbereid met jongeren uit het dorp. Twee dagen later sloeg het noodlot toe bij Kenneth en Sandra en hun gezin. Zij kregen met een zware brand te kampen. Ons medeleven is groot. Vanaf deze plek, heel veel sterkte!

 En nu zin in… maart!

 Zondag 3 maart is de Zin in… Zondag  in handen van Anouk Timmermans, Karlijn van der Meer en Sylvia Koekoek. Anouk heeft een katholieke- en Sylvia heeft een protestantse achtergrond. Karlijn heeft geen christelijke achtergrond; als ze het een naam wil geven is het: ‘etsisme… Het leek hen leuk om juist door/met hun verschillende achtergronden een dergelijke bijeenkomst voor te bereiden.

Heb je kinderen, neem ze gezellig mee, ze vermaken zich wel en voor de kleintjes is er oppas.

Het thema is…..van Geluk spreken.…..

Zoals jullie zien, is de Zin in… maart weer heel anders qua inhoud dan de zin in… februari. Jullie zullen zien dat dit patroon zich zal herhalen. Wij leven in een tijd waar veel gebeurt en waar ontwikkelingen door kerkmuren heen gaan. Het brengt mensen bij elkaar of bevreemdt misschien juist weer mensen. Zoals we met de introductie ook aangaven, geef het tijd en beleef het gewoon. Wij zijn veelkleurige mensen en wat de één fantastisch vindt, is juist weer niet echt de beleving van de ander. Dat geeft niets, als we met elkaar in gesprek blijven en elkaar de ruimte geven.

Wij zijn blij en dankbaar dat de ZIN er is. Tot 3 maart!

PR Zin in…

Edith, Elseleen, Femmelien

Zin in…

 

Dorpskerk
Elke eerste zondag van de maand  ·  Gebouw ‘de Schakel’
Adres:  Oosterstraat 1  ·  Vind ons op:  facebook en instagram

Samen groeien  ·  Samen vieren  ·  Samen zi(j)n •  Samen in beweging •  Samen welkom