Zin in ……..

Zin in… september

Op 7 juli was de Zin in… Zondag, Zin in… school in handen van Marian Henselmans, Sia Wentink en José Peters. Zij organiseerden ‘Om 8 uur bij de Ark’ met als spelers Leonie Bastiaanssen, Anne Mieke Verhage, Daniël Scholtens en Erik Boeve in de voormalige RK kerk. Het was een prachtige voorstelling waarbij de kinderen van school op het puntje van de stoel zaten en de ouderen ook trouwens. De boodschap van De Ark van Noach werd uitgedragen door 3 pinguïns en een duif, maar er mochten er toch 2 mee?! Een verfrissend en grappig stuk dat je tot nadenken uitnodigt.

 

Op 4 augustus organiseerden Margreet Langebeeke en Hilda van Maldegem een Zin in… augustus, eigenlijk zin in… vakantie. Een rustige invulling met alle ruimte voor herdenken. Mooi om ook in de vakantie samen te komen!

 

En nu zin in… september!

Zondag 1 september om 11 uur is de Zin in… Zondag weer buiten op het MFC; bekend terrein, want op 5 mei vierden we daar ons Zin in… Bevrijdingsfestival. Wij organiseren een Zin in… Popup. De band Popup is bekend van hun dorpskerkentour, maar ook van Noppop en op 17 augustus spelen zij op Grastival. Deze band speelt popmuziek met sterke teksten die je aan het denken zetten. Livemuziek afgewisseld met teksten en verhalen. Thema: Droom, durf, doe en deel. We starten met een bakje koffie om 10:30 en doen een drankje na. Neem je een stoel mee? of blijf lekker staan! Vrije entree. Doe wat in de pot!

Graag tot 1 september

 

PR Zin in…

Edith, Elseleen, Femmelien

Zin in…

 

Dorpskerk
Elke eerste zondag van de maand  ·  Gebouw ‘de Schakel’
Adres:  Oosterstraat 1  ·  Vind ons op:  facebook en instagram

Samen groeien  ·  Samen vieren  ·  Samen zi(j)n • Samen in beweging • Samen welkom