Wees een Kerstengel voor een ander

Wees een KerstEngel voor een ander

Voor het eerst in Luttelgeest: het ‘KerstEngel-project’, georganiseerd namens de dorpskerken ‘Zin in’.. en ‘De Ontmoeting’ Luttelgeest

Kerst brengt mensen samen. Iedereen kan rond de Kerst extra liefde en aandacht gebruiken, of je nu jong bent of wat ouder.

Tijdens de weken voor Kerst willen we voor elkaar een ‘KerstEngel’ zijn. Een ‘KerstEngel’ bemoedigt iemand, liefst anoniem. Dit kan bijvoorbeeld een kaartje zijn, (zelfgebakken) lekkers, een bloemetje of ….wat je ook maar bedenkt! Daarbij gaat het om een gebaar, bijvoorbeeld 1 x per week, niet om de hoeveelheid en zeker niet om geld. Een engel is in de weken voor Kerst in functie: van zondag 1 december tot dinsdag 24 december.

Iedereen komt voor een ‘kerstengel’ in aanmerking: ouderen, jongeren en kinderen, zieken en gezonden, stille peinzers en drukke baasjes, verdrietige en opgewekte types, gewoon iedereen die wel eens wat extra aandacht van een engel verdient.

Om verdubbeling te voorkomen, worden de aanmeldingen van engelen en begunstigden door ons verzameld om verdubbeling te voorkomen.

Heb jij belangstelling om een ‘kerstengel’ te zijn of te ontvangen of ken jij iemand die je wilt aanmelden om een engel te ontvangen, meld je dan bij ons aan via de mail:

 Namens ‘De Ontmoeting’    Geesje de Boer: geesjedeb@gmail.com

Namens Zin in…                    Elseleen Wieten-Jansen:   elseleen.wieten@live.nl

Appen mag ook:

Geesje            06 522 428 13

Elseleen         06 22 967 623