donateurs

Vrienden van de Schakel zoek donateurs

Beste dorpsgenoten,

Weet u het nog, drie actieve functionerende kerkgebouwen in ons dorp? Gelukkig zijn ze er nog alle drie, maar slechts één daarvan is nog open en toegankelijk voor heel het dorp. De andere twee zullen uitmonden in woonbestemming, met hopelijk het behoud van de karakteristieke uitstraling die wij gewend zijn.

Heeft u wel eens stil gestaan hoe het dorp eruit ziet zonder kerk?! Dan heb ik het niet over het gebouw en de uitstraling, maar over de functie binnen ons dorp. De Schakel zit momenteel midden in een transitie die ver over de kerkmuren durft heen te kijken. U hebt vast wel gemerkt dat wij met de Schakel een gebouw voor heel het dorp willen zijn. In en rond deze plek moet een ieder zich vrij en thuis kunnen voelen, gister, vandaag …en morgen.

Dorpskerk zijn we samen

We kijken naar elkaar om, zorgen voor elkaar. Even die bemoedigende schouderklop, dat luisterende oor, een helpende hand wanneer het nodig is; Dat is het kloppende hart van de dorpskerk in Luttelgeest.

Erediensten

Ieder zondag zijn er erediensten, ook op alle christelijke feestdagen is de kerk open. Iedere eerste zondag van de maand is er een Zin in…, waar iedereen aan mag meewerken. Dit is de basis van de dorpskerk, maar er is zoveel meer!

Wat dan

Mensen kunnen trouwen, rouwen, belijden, dopen, vieren, zingen, concerten, feesten, verdiepen, samenkomen enz. daarbij is een mogelijkheid om alles te live streamen of te filmen met hoogwaardig beeld en geluidkwaliteit.

Wat is u dat waard

Ga eens bij uzelf te rade; wat kan de Schakel voor mij betekenen? Heeft u al wat bedacht? Met dat in uw achterhoofd komen wij weer bij de titel van dit stuk.

Vrienden van de Schakel zoekt donateurs

De protestantse gemeente in Luttelgeest financiert en beheert het gebouw en al het kerkenwerk er om heen. Om dit te kunnen blijven doen voor nu en in de toekomst doen wij een beroep op een ieder die de Schakel een warm hart toe draagt.

Bijgevoegd vind u het donateurs formulier Wilt u Anoniem blijven of vind u het invullen te veel werk, hieronder kunt u snel een bijdrage doneren met uw telefoon.

Wij danken u voor iedere gift.

Met vriendelijke groeten,

Bert de Feijter
Voorzitter College van beheer
Dorpskerk de Schakel Luttelgeest