Vanuit het college van beheer

Wat een geweldige opbrengst van de bazar! Ruim € 7600,- !!  Bedankt bazarcommissie voor het vele werk dat is verzet! Elk jaar denk je: hoger dan vorig jaar kan vast niet, maar zie hier het resultaat.

Niet alleen de opbrengst was hoog, maar ook de opkomst. Wat hadden we een gezellige middag en avond met elkaar!

Op zaterdag 9 februari 2019 hebben wij de jaarlijkse bazar er weer op zitten. We gaan er vanuit dat velen uit ons dorp en omgeving weer een gezellige middag/avond hebben gehad en er weer een mooi bedrag is opgehaald zodat de kerk in ons dorp financieel gezond kan blijven. Om daarop aan te sluiten: kom je als gast/dorpsgenoot in onze kerk en zou je graag een financiële bijdrage willen doen? Er liggen formulieren in de kerk waarop u kunt aangeven of u de kerk structureel bij wilt staan. U kunt zelf aangeven of u eenmalig, maandelijks, jaarlijks et cetera wilt mee helpen.
Uiteraard van harte aanbevolen.

Dat samen bezig zijn voor de kerk willen we voortzetten en wel met een plantactie! Nee, geen plantenverkoop, maar jonge plantjes uitzetten in de kas van Rick en Karolien Tesselaar op zaterdag 2 en 9 maart. Vooral jonge mensen spreken we aan: Kom gezellig een ochtend/middag samen werken in de kas (streven is om in een ochtend klaar te zijn, hoe meer mensen hoe sneller klaar, start om 8.00 uur). De opbrengst is voor de kerk.

De actie Kerkbalans is bijna binnen, ook hiervoor heeft u (gul) gegeven, dank daarvoor! Heeft u nog een envelop thuis liggen? Wilt u dan zorgen dat deze zo snel mogelijk bij ons komt?

De kerk is maandag na de bazar (traditiegetrouw) van onder tot boven gepoetst: kapstokken, plinten, ramen, kasten: overal is de sopdoek langs geweest. Dank aan de vrijwilligers die er deze avond waren!

De gemeenteavond die normaal gesproken in maart wordt gehouden is een maand uitgesteld. Welke datum in april het wordt hoort u nog.

Als college zijn we heel blij met zoveel mensen die zich, op wat voor manier dan ook, inzetten voor de kerk. Nogmaals DANK!