Nieuws van het college van beheer

Hartelijk bedankt voor uw bijdrage aan de actie kerkbalans! Met uw gift ( en het werk van heel veel vrijwilligers!) blijft het mogelijk om de kerk draaiende te houden! Wat waren we met veel mensen bij de kerkschoonmaak om: de stoelen schoon te maken, gordijnen wassen, stofzuigen, ramen lappen, ragebollen, tafels in de was zetten, wc’s  schoonmaken en dweilen.  Mannen en vrouwen hebben hun steentje bijgedragen en zodoende waren we na een paar uur klaar!                                                                                                                                                    Natuurlijk hebben we ook gezellig koffie gedronken en fijne gesprekken gevoerd en dat was minstens zo belangrijk! Fijn dat jullie er waren en bedankt!

In het college kwam ook de vraag naar voren, wie van onze gemeenteleden een EHBO diploma heeft. Wie is BHV-er? Wilt u dat a.u.b. doorgeven aan ondergetekende?!

Op de gemeente-avond van woensdag 14 mrt. krijgt u informatie  over de begroting . Zet die avond maar vast in de agenda?!

 

Namens het college, Joke Verhage