Dankdagcollecte 2016

Iedere eerste woensdag in november viert de Protestantse Kerk de Dankdag voor Gewas en Arbeid. Dit jaar is Dankdag op woensdag 2 november 2016.

Zoals al eerder aangekondigd is er dit jaar geen extra dienst meer door de week. In de dienst op zondag 6 november 2016 om 10.00 uur besteden wij aandacht aan Dankdag en danken wij God voor alle zegeningen die wij van Hem mochten ontvangen in het afgelopen jaar.

Onze dank vergezeld laten gaan van een gift is een goede gewoonte in onze gemeente. Deze giften zijn een onmisbare financiƫle bijdrage voor het bestaan onze gemeente. De opbrengst van de dankdagcollecte zal o.a. besteed worden aan het onderhoud van ons kerkgebouw.

Voor deze Dankdagcollecte ontvangt u in week 43 (rond 25 oktober) per gezin een brief met envelop. De gemeenteleden die op zondag 31 oktober en/of zondag 6 november naar de dienst komen vragen wij om de envelop met gift mee te nemen. In de hal zijn collegeleden aanwezig om uw envelop in ontvangst te nemen. Wij maken een aantekening van welke adressen de gift is ontvangen.

De gemeenteleden die de envelop niet in de kerk hebben ingeleverd worden uiterlijk in week 45 bezocht om de gift op te halen.

Wij danken u bij voorbaat voor uw bijdrage en uw medewerking.

College van Beheer