College van Beheer

KERKSCHOONMAAK!

Het is een goede gewoonte geworden om de kerk schoon te maken na de bazar.

De bazar is op 14 Februari (komt allen, want het is zeer de moeite waard!)  en dus op maandag 16 Februari wordt de kerk schoongemaakt. Om 19 uur kunnen jullie (we hopen dat veel mensen zich aangesproken voelen!) met emmer en doekjes beginnen aan deze dankbare klus!

Want het is toch fijn om de volgende zondag op schone stoelen te zitten!

U staat er misschien niet zo bij stil, maar elke zondag  hebben wij een predikant die voorgaat in de eredienst.   Onze eigen predikant is er vaak, maar voor de andere zondagen moet er iemand gezocht worden. Trijntje Tuinhof heeft jarenlang samen met Stien, gezorgd voor predikanten en in de periodes dat wij geen eigen predikant hadden, was dat een behoorlijke klus: zij moesten een jaar! van te voren al gaan bellen om dominees te strikken voor de diensten, en dat viel niet mee!

 

Nu gaat Trijntje hiermee stoppen,( maar de diensten voor 2015 zijn al geregeld!) en vanuit het college willen wij haar, en Harke, want hij deed het daarvoor, hartelijk bedanken voor al het werk dat zij daarvoor heeft gedaan.  Trijntje en Harke, BEDANKT namens ons allen!