College van Beheer

De kerkschoonmaak is weer achter de rug en wat waren er veel mensen om te helpen!! En wat opviel: er waren deze keer meer mannen dan vrouwen! Geweldig om zo samen bezig te zijn! Mannen en vrouwen, hartelijk bedankt!

We draaien nu zo’n 2 maanden met diverse kosters en dat gaat best goed! De klokken luiden weleens 2 keer en met het geluid gaat het niet altijd goed, maar de kerk is lekker warm en de aandacht voor elkaar is prima!

Wilt u de Brinkzaal of de consistorie gebruiken, wilt u dat dan op tijd op de kalender in de keuken aangeven: hoe laat begint de vergadering en tot hoe lang duurt de avond ongeveer. Staat dit duidelijk op de kalender, dan kan de dienstdoende koster ervoor zorgen dat de zaal op tijd warm is.

De enveloppen van de actie kerkbalans zijn (bijna) binnen, ook hiervoor hartelijk dank! We moeten er toch voor zorgen  onze kerk te behouden,  de groep mensen die bijdraagt wordt wel kleiner, maar wij merken ook dat de inzet van veel gemeenteleden groter wordt en dat is heel fijn! Dat geeft ons moed om verder te gaan!

Woensdag 8 mrt. is onze gemeente-avond, waarop ook de financiën behandeld worden. We hopen u daar  te ontmoeten!

 

Namens het college: Joke Verhage