Zin in….. oktober – november 2019

OKTOBER-NOVEMBER 2019

 Terugblik

Wat een mooie opstart hebben we gehad op 15 september! Prachtige lievelingsverhalen uit de Bijbel, handen en voeten gegeven door filmpjes of foto’s. Onze barmhartige samaritaan uit Kuinre bracht ons aan het lachen en ontroerde. Wat brengt zo’n zondag een band met elkaar. Maandag 7 oktober zaten we bij dominee Dirk. Er moesten stoelen bij, zoveel belangstelling was er voor ‘Filemon’ en wij leerden Paulus beter kennen, ‘een goed verhaal’.

Oktober

Op zondag 13 oktober werd Midas gedoopt, zoon van Wilmar en Carlijn Tuinman. Dit zijn prachtige vieringen waar jong en oud elkaar mogen ontmoeten en met elkaar de doop mogen beleven van een jong kind, vol vertrouwen en overgave. Op 20- en 27 oktober hebben we ook prachtige vieringen met mevrouw Burgmans en Ds. Kruithof-Looye. Zij ging ook voor tijdens de Dag van de Stilte een aantal jaren geleden.

November

De eerste zondag van november is het weer een zin in… viering. Dit keer georganiseerd door Edith met een aantal jonge vrouwen uit Luttelgeest. Zin in!

En zo lopen we naar het einde van de oogst. Er valt te danken, altijd weer. Ondanks worstelingen die we maken, zorgen waar je als agrariër, maar ook als werknemer mee moet dealen. We gaan terugkijken op 10 november. Op 17 november gaan we weer gezellig zingen met Bant.

En dan zal er wel weer een nieuwe dorpskrant komen. Over de overige zondagen de volgende keer meer dus.

PR commissie Karolien & Elseleen