Zin in ……

Zin in… juli

Op 2 juni was het weer tijd voor zin in… juni. Gerda, Henriëtte en Mariët lieten ons graven in de schatkist van ons leven en het zoeken naar zin of juist geen zin. Wat een prachtig lied van Karin Bloemen ‘Lef’!

 

En nu zin in… juli!

Zondag 7 juli is de Zin in… Zondag  in handen van Marian Henselmans, Sia Wentink en José Peters. Er wordt deze zondag een stuk op de planken gezet: “Om 8 uur bij de Ark”. Spelers zijn: Leonie Bastiaanssen, Anne Mieke Verhage, Daniël Scholtens en Erik Boeve. Technische begeleiding: Johan Schipper en René ter Schure. Op dit moment wordt er volop geoefend, want het wordt een Zin in … school Zondag. Nou, daar hebben we eigenlijk wel zin in! Alle hens aan dek dus voor 7 juli.

Even wat praktische dingen: het stuk begint om 11 uur (8 uur vonden we een beetje vroeg J ) in de RK-kerk die speciaal omgebouwd is tot ark. Het ruim van de Ark is één grote lege ruimte, dus het is handig dat alle passagiers hun eigen stoel meenemen… Voor de basisschoolkinderen proberen we banken neer te zetten, dus jullie hoeven geen extra stoel mee te nemen. Wij begrijpen dat jullie al druk bezig zijn met het stuk, dus wij zijn heel benieuwd!

Na afloop krijgen alle “opvarenden” een kopje koffie/limonade en een stukje kwarktaart. Dat brengt ons gelijk op een puntje: wie heeft er tijd en ZIN om een kwarktaart te maken?

Graag tot 7 juli!                     AHOY

De beste stuurlui van De Ark: Marian, Sia en José

Zin in… juli. Zin in… school! Voorstelling ‘Om 8 uur bij De Ark’. Boarding: 11:00 uur. Locatie: De Ark (voormalige RK Kerk, Kerkstraat). Het verhaal:
Noach is bezig zijn ark waterdicht te maken. Er is namelijk een zondvloed op komst, een ‘straf van hogerhand’ omdat de dieren zoveel ruzie maken. Om de dieren te redden van de zondvloed, kan er van elke diersoort maar 1 mannetje en 1 vrouwtje mee aan boord. Zoals gewoonlijk zijn de pinguïns weer eens veel te laat… .waarom kooooooomen ze toch niet! De duif wordt er zenuwachtig van…..

Eigenlijk krijgen we nu al Zin in…. Augustus. Mocht er geen dorpskrant komen, bij deze: Zin in… augustus met Margreet Langebeeke op 4 augustus. Dit wordt een zin in… met een eenvoudige setting.

PR Zin in…

Edith, Elseleen, Femmelien