The Passion Luttelgeest

passion

 

Hé jij,

Ja. Jij. Houd jij van zingen? of vind je het te gek om een instrument te bespelen en dit aan ons Luttelgeestenaren te laten horen? Of ben je meer iemand die het leuk vindt om iets uit te spelen/voor te lezen, vind je sowieso Nederlandse popmuziek mooi om naar te luisteren of te zingen (Blöf, Marco Borsato, The Scene enz.) en als laatste, ben jij tussen de 16 en 30 jaar, dan zijn wij op zoek naar jou!

Op Goede Vrijdag, 25 maart gaan wij hier in Luttelgeest een Passion opvoeren. Die ken je vast wel van TV of misschien ben je er wel eens geweest! Maar als het daar kan, dan kan het ook in Luttelgeest. Wij maken een mooi koor van jongeren met goede, leuke en gezellige zangers en zangeressen, wij zorgen voor professionele begeleiding, dus daarbij zoeken we jou!

 

Wij beginnen in januari en oefenen aan het begin van de vrijdagavond, zo tot een uurtje of 21.30 uur; prima te combineren als je studeert en daarna nog uit wil.    Word enthousiast, vertel het je vrienden en geef je vóór 1 januari op bij Nelleke Verhage: enverhage@kpnmail.nl

De voorbereidingsgroep Passion

 

Femmelien Klunder

Nelleke Verhage

Marijke van Vilsteren

Elseleen Wieten