Kerk in het dorp

Februari-maart 2019

Terugblik

Op het moment van schrijven van het stukje zijn de voorbereidingen van de bazar in volle gang. Voor ons is het even zoeken naar zin en motivatie, want de heftige brand bij de familie Verbeek heeft er diep ingeslagen, uiteraard het ergste bij Kenneth, Sandra en hun gezin, maar het voelt als een steen op de maag om nu iets leuks te organiseren. Gelukkig zijn wij een klein dorp, een kleine gemeente en iedereen is zo met elkaar begaan. Dat maakt het dan ook draagbaar. Weten dat je op elkaars weg gezet wordt om elkaar te helpen. Uit liefde. Erg mooi.

Uit het activiteitenboekje willen we graag ‘Een wandeling met de dominee’ nog onder jullie aandacht brengen. Zin om eens een goed gesprek met dominee Dirk te hebben tijdens een wandeling over iets wat je bezighoudt? Stuur ons een berichtje. Dominee Dirk en jij bepalen samen waar jullie starten, bij de kerk, bij de kapel of ergens anders en dan kan een route gekozen worden. Indien dat bij de kapel is, kun je daar ook een lichtje aansteken.

Winter is ook een rustperiode, net als in de natuur. Wij wensen jullie een goede winterperiode toe. Wij voelen maart ontwaken…

PR commissie Karolien & Elseleen

 Van facebook geplukt…..

Kan ik iets voor je doen….         De Dijk