Kerk in het dorp

Februari-maart 2019

Terugblik Kerst en Oud en Nieuw

 Jullie hebben het niet kunnen missen, inmiddels is Zin in Zondag een feit. Elke eerste zondag wordt er in ons kerkgebouw een dorps brede viering gehouden. Er blijven dan altijd nog 3 zondagen over. Het spreekt vanzelf dat jullie ook dan meer dan welkom zijn!

Wij hebben niet stilgezeten de afgelopen weken. Na een uitgebreide adventscyclus voor de kinderen en volwassenen werd het 24 december. Maar liefst 12 schattige engeltjes werkten hieraan mee samen met Ariska en Jorien, de 3 V’s speelden de sterren van de hemel, een gelegenheidskoor o.l.v. Hilda zong ons buiten al toe en een echte band trad op. Hoe sfeervol en warm.

Ook Eerste Kerstdag was de kerk weer vol en klonken vertrouwde woorden en prachtige liederen. Mooi!

Op 31 december kwamen we als dorp voor de laatste keer bij elkaar in 2018 voor wij ons in het oliebollen- en vuurwerkgewoel stortten. Henk Boeve had een groot koor dat hij begeleidde samen met Sia Wentink. Als er nog mensen zijn die denken dat er in de kerk nooit iets gebeurt, raden wij aan om vooral eens te komen kijken en te beleven. We doen het samen.

Naast Zin in… februari op 3 februari met als thema ‘Verbinding’, georganiseerd door Kenneth (zie elders in dit blad), hebben wij nog een evenement: de bazar op zaterdag 9 februari. Komen jullie ook? Gezellig!