Feestelijke opening Project: Een leven lang wonen in Luttelgeest

Donderdag 27 November 2014

Plaats: De Bosfluiter (amazonestraat 46 Luttelgeest)

Programma:

09:30 uur: Ontvangst met koffie en thee

09:45 uur: Opening door Wethouder Hennie Boogaards

10:00 uur: Uitleg over het project

10:15 uur: Informatie stand van zaken zorg in gemeente per 1 januari 2015

11:30 uur: Afsluiting met hapje en een drankje

We hopen u te mogen begroeten tijdens deze feestelijke opening…

 

Ontmoeting

Voor alle bewoners van Luttelgeest.

 

Vanaf donderdagmorgen 4 december 2014 is de Bosfluiter open voor een wekelijkse ontmoeting. Vanaf 10:00 uur staan de koffie en thee klaar voor jong en oud; iedereen is van harte welkom,

U kunt langskomen voor een gezellig praatje of het lezen van een tijdschrift of krant. En er is altijd iemand aanwezig waarbij u terecht kunt met vragen over zorg en over ons project. De ontmoeting is voor iedereen vrij toegankelijk, u betaalt alleen een bijdrage voor de koffie/thee.

Iedere 3e donderdag van de maand organiseren we een creatieve activiteit, een interessante lezing of een dorpsbewoner vertelt over zijn werk enz.

Vanaf donderdag 22 januari 2015 bieden we de mogelijkheid om in de EVEN weken een (warme) maaltijd met elkaar te eten. De maaltijd wordt door dorpsgenoten bereid. De kosten hiervoor bedragen € 4,- per keer.

Verder denken we aan het opzetten van een klussendienst, boekenruil enz.. Heeft u zelf een goed idee of wilt u helpen bij de organisatie, dan bent u natuurlijk ook van harte welkom op de donderdagmorgen.