Een kerk in beweging

Januari-februari 2020

Terugblik

Wat was het gaaf, de Kerstvieringen. Wij hebben ervan genoten en ik denk het hele dorp met ons mee. Bedankt allemaal! Hebben jullie trouwens het kruis alweer gezien? Bert meldde het nog even bij aanvang van de kerkdienst. Een tijdje geleden is het kruis van het dak gewaaid, maar hij staat er weer mooi op, als een rots in de branding!

 

Januari

Inmiddels zijn we alweer met goede moed begonnen aan het nieuwe jaar. We hebben nog een paar mooie zondagen in petto. Op 19 januari gaat dominee Anne Zweers uit Zwolle voor en op 26 januari dominee Sent uit Emmeloord. Beide mannen zijn bijzondere mensen die beide legerpredikanten zijn geweest, die de taal spreken van het leven en die weten waar je als mens mee kan struggelen, die mooie hoopvolle verhalen kunnen vertellen.

 

Februari

Op 2 februari weer een Zin in… Dit keer Zin in… Taizé. Zie elders in de dorpskrant.

En…. op zaterdag 8 februari is weer onze jaarlijkse Bazaar. Het wordt weer een groot feest met grote prijzen, veel gezelligheid en té gekke activiteiten. Mis het niet. Mis zeker ook onze mensen met de loten niet. Ze komen weer huis-aan-huis.

 

Op 9 februari is onze eigen dominee Dirk er weer en 16 februari mevrouw Aalbersberg uit Emmeloord.

 

En daarna…. komt er wel weer een nieuwe dorpskrant, dus volgende keer meer.

 

PR commissie Karolien & Elseleen