mei 31

Jeugdnieuws

Oppasdienst

We zijn gestart met de oppasdienst. Deze maand is er oppas op 4 en 25 juni. Als je gebruik wilt maken van de oppasdienst kun je dit aangeven bij mij. Er is een oppas-app waarin ouders kunnen aangeven dat ze gebruik willen maken van de oppasdienst. Mijn nummer staat voorin de schakel.

Ook ben ik nog op zoek naar jongeren die willen oppassen. Ben je 12 jaar of ouder, dan kun je je opgeven ook bij mij. Als je wat jonger bent pas je altijd met zijn tweeën op.

Kindernevendienst

Schrijf alvast op de kalender. Op zondag 9 juli nemen Anouk, Charlotte, Esmee, Isa, Jochem en Laura afscheid van de nevendienst. Dit wordt een hele leuke en bijzondere dienst met medewerking van de band DTG (dedicated to God). De voorbereidingen zijn al in volle gang.

 

Provider

De afsluiting van provider is alweer geweest. We zijn met 17 jongeren gaan geocachen in de corridor. Geocachen is een spel waarbij de jongeren met hulp van hun telefoon met GPS een schat zoeken. Bijna alle jongeren hebben de schatten gevonden. Sommige jongeren dezelfde schat zelfs 2x. Ik spreek mijn wens uit dat de jongeren ook zo actief gaan zoeken naar hun eigen geloof en dat ze dat de schatten die Jezus hun kan geven, vinden.

Bijbels koken

Met bijbels koken hebben wij de bruiloft te Kana gevierd. Bert en ik waren (toevallig?) die dag 17 jaar getrouwd. Jannie en ik hebben onze trouwfotos uit de oude doos tevoorschijn gehaald. De jongeren hebben allemaal een gerecht klaargemaakt en zo hebben wij de bruiloft gevierd. Tot slot was er een quiz, waarin de jongeren allerlei vragen over de bruiloft zo snel mogelijk moesten beantwoorden. De bijbel online kunnen de jongeren dan zo tevoorschijn halen en (bijna) alle vragen goed beantwoorden. Zie ook de mooie fotos die gemaakt zijn en voorbij zijn gekomen op facebook.

De quizvragen houden jullie van mij te goed voor het vakantienummer van de schakel.

Tot slot een groet van de jeugdouderling Sjoukje en een leuke spreuk