sep 29

Jeugdnieuws

Oppasdienst

Deze maand is er oppas op 8 oktober (kerk en schooldienst)  en 22 oktober. Als je gebruik wilt maken van de oppasdienst kun je dit aangeven bij mij. Mijn nummer staat voorin de schakel.

 

Kindernevendienst

Tot de kerst hebben we het met de kinderen over het thema: ‘Moet je horen!’. Er zijn dingen waarover je blijft praten. Omdat het zo mooi is om erover te vertellen. Of omdat het zo belangrijk is dat anderen het horen. Of omdat je er simpelweg je mond niet over kunt houden. De bijbel staat vol met zulke verhalen. Verhalen over wonderen van geluk , vrede en trouw.  In de nevendienst vertellen we verhalen over mensen die ervaren hoe geweldig het is als je Gods liefde over  je leven laat schijnen. Moet je horen hoe bijzonder dat is.

 

Provider

Voor het nieuwe seizoen hebben we alweer een leuk programma gemaakt. We hebben veel doe activiteiten en daarbij hebben we de jeugd nodig. De start is op 14 oktober om 17.00 uur. Zet alvast op de kalender. Ondertussen hebben we al een app-groep gemaakt en de definitieve uitnodiging volgt ook via deze app. We maken weer een kaartje met de data, deze keer voor een half jaar. Dan kunnen we als leiding ons beter aan de afspraken houden.

 

Bijbels koken en Rock-steady

Ook deze jong volwassenen starten in oktober. Zij worden via de app uitgenodigd. Dit jaar was in september de landelijke campagne kerkproeverij (bij ons de startzondag). De bedoeling van dit thema is om de kerk open te zetten voor iedereen. Zodat iedereen kan proeven van de leuke dingen die er dit seizoen in de kerk te doen zijn. Deze twee groepen nemen de kerkproeverij letterlijk en gaan dit seizoen zelf proeven wat lekker is, terwijl ze tijdens een maaltijd samen nadenken over het geloof.

 

Tot slot een groet van de jeugdouderling Sjoukje